top of page
sfeerwebsite.jpg

WELKOM BIJ MOOS

In 2009 besloot ik het avontuur aan te gaan; na bijna 25 jaar in het ziekenhuis als verpleegkundige te hebben gewerkt, wilde ik mijn droom om een eigen cadeau- en woonartikelen winkel te starten in gang zetten. Mijn ouders hebben altijd een eigen zaak gehad, en vele generaties voor hun ook, het zit dus duidelijk in de familie! 

MOOS begon in het pand aan de andere kant van het plein, dorpsplein 15, waar mijn grootouders van 1963 tot 1979 een souvenirwinkel hadden. Na 2 jaar daar te hebben gezeten werd het pand gesloopt en ben ik naar de overkant vertrokken, waar we nu al bijna 10 jaar met veel plezier geopend zijn.

Met een klein en onwijs gezellig team van 5 geweldige dames staan wij het hele jaar door voor u klaar; op een drukke zomerse dag of na een winterse strandwandeling met de hond.

Van de leukste cadeau’s om te geven tot de mooiste artikelen voor in huis, keuze genoeg!

callantsoog

Wie Callantsoog kent weet dat het ieder moment van het jaar voelt alsof je op vakantie bent. Terwijl het zomers krioelt van de toeristen en barst van de gezelligheid op de terrasjes en het strand, is het ’s winters een heerlijke plek om even lekker uit te waaien en vervolgens weer op te warmen in de knusse restaurants met een kop thee of warme chocomel.

Er is dan ook genoeg te doen! Van een bezoek aan natuurgebied Het Zwanenwater tot in het voorjaar langs de bollenvelden fietsen, je hoeft zeker niet stil te zitten bij een bezoek aan het altijd gezellige Callantsoog!

WhatsApp Image 2020-12-18 at 17.09.31.pn

volg ons

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page